ВИСОКА ГРАЂЕВИНСКО · ГЕОДЕТСКА ШКОЛА БЕОГРАД

Само по ВГГШ

„We build the future“
Конференцији студената грађевинарства, архитектуре и геодезије
Златибор - 18. до 21. октобра 2018.

We build the futureСтуденти наше Школе позвани су да учествују на Конференцији студената Архитектонских, Грађевинских и Геодетских факултета под називом „We build the future“ која се у организацији Асоцијације студената модерног инжењерства, Студентског парламента Грађевинског факултета и Студентског парламента Архитектонског факултета у Београду одржава у периоду од 18. до 21. октобра 2018. на Златибору.

Циљ пројекта је да окупи студенте Грађевинских, Геодетских и Архитектонских факултета који ће се срести са савременим трендовима науке и упознати са различитим начинима приступа и решавања конкретних проблема у области грађевинарства, архитектуре, урбанизма, просторног планирања и заштите животне средине.

Трећег дана конференције ће се одржати координациони састанак за Грађевинијаду 2019.

Конгрес има и вечерњи програм који је осмишљен за дружење и одмор од дневних предавања, где ће учесници имати прилику да се упознају, размењују искуства и успоставе трајни професионални контакт ради будуће сарадње.

Студенти који буду презентовали стручне радове могу остварити додатне ЕСПБ бодове.

Пријављивање учесника ће се вршити преко студентског парламента Високе грађевинско - геодетске школе сваког уторка од 11-14 часова све до 10. октобра.

За све пријављене студенте ВГГШ део трошкова сносиће Школа.

Више информација na webuildthefuture.vggs@gmail.com ili 066/50-60-380

ИЗ СЕКРЕТАРИЈАТА